Studio403NL.TV

about us

Studio403 werd in 2019 opgericht vanuit een passie, een droom. Ons team bestaat uit een cameraman, fotograaf, filmmaker en audio engineer met vele jaren ervaring. Tevens hebben wij ervaring met producties en de regie bij diverse typen opnames en (live) events.

Bij Studio403 maken we niet alleen films of foto’s. We vertellen verhalen en leggen momenten vast die uw doelgroep en iedere kijker van de beelden doen verbazen. Van een portret, trouwreportages, promotiefilm, muziek- & dansvideo’s, documentaire, event registraties tot pod- & videocasts en meer. Afgestemd op wat u nodig heeft en wenst, met de tools van foto, video, audio en expertise.

Ons team bestaat uit een vast werkkoppel. Namelijk een vrouw en een man. Dit biedt zowel bij Nederlandse als bij multi-culturele festiviteiten de mogelijkheid dat alle kanten op juiste wijze worden belicht en meegenomen. Ons team houdt gedurende de opname pro-actief contact met elkaar door middel van portofoons zodat u geen last heeft van de werkzaamheden.

Waar wacht u op? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek en kunnen u met zeer concurrerende prijzen vast en zeker een mooi scherp aanbod doen.

Wij zijn zowel beschikbaar voor nationale als internationale opdrachten. Van Groningen tot Maastricht en van Parijs tot Ibiza. Ons team heeft haar opnames en sporen daar al verdiend.

Vertel ons uw wensen, wij verzorgen de rest

Team Studio403nl.TV

© 2022 Studio403NL.TV

Theme by Anders Norén

error: Content is protected !!